(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Boards on Fire antagna till startup-inkubator.

Det är nu klart att Boards on Fire tar plats i inkubationsprocessen på Företagsfabriken i Kronoberg.

En innovativ molntjänst med stor tillväxtpotential och goda möjligheter på en internationell marknad, lyder en del av motiveringen.

– Vi ser verkligen stor potential i Boards on Fires erbjudande. De hjälper industrin att digitalisera sitt kvalitetsarbete, ett område där behoven ökar kraftigt just nu. Vi hoppas kunna bidra till att deras tillväxtresa blir snabbare, säkrare och starkare, säger Sandra Ruuda, vd på Företagsfabriken.

Nätverk ger fler möjligheter

– Samarbetet med Företagsfabriken ger oss helt nya möjligheter att utveckla Boards on Fire  med hjälp av deras expertis och goda nätverk. Dessutom är det såklart en viktig kvalitetsstämpel för vår affärsidé att bli antagna till en av Sveriges mest framgångsrika regionala företagsinkubatorer, säger Filip Lendahls, marknadsansvarig på Boards on Fire.

Inom ramarna för Företagsfabrikens inkubationsprocess får potentiella tillväxtbolag under max tre år möjligheten till stöd från erfarna affärsutvecklare med expertis inom bland annat erbjudande, marknad, finansiering och ekonomi. De får även tillgång till ett brett nätverk av investerare, kunder och leverantörer både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo