(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Visualisera,
Engagera,
Digitalisera.

Kalla det digital daglig styrning. Eller en whiteboard i molnet om du vill. Superenkelt säger vi. Helt genialt säger våra kunder. Boards on Fire är expressbiljetten till en digitaliserad och effektiv satsning på Lean. Visualisera mål, nyckeltal och förbättringsarbete med full spårbarhet. Öka kvalitet, resultat och engagemang. Vi visar såklart gärna hur det funkar.

Kalla det digital daglig styrning. Eller en whiteboard i molnet om du vill. Superenkelt säger vi. Helt genialt säger våra kunder. Boards on Fire är expressbiljetten till en digitaliserad och effektiv satsning på Lean.

ALLA KUNDER ÄR VÅRA FAVORITER. HÄR ÄR NÅGRA AV DEM. VAD DE TYCKER BÄST OM MED BOARDS ON FIRE HITTAR DU LÄNGRE NER PÅ SIDAN.

ALLA KUNDER ÄR VÅRA FAVORITER. HÄR ÄR NÅGRA AV DEM. VAD DE TYCKER BÄST OM MED BOARDS ON FIRE HITTAR DU LÄNGRE NER PÅ SIDAN.

 

“Med Boards on Fire följer vi produktionstakt och veckans mål i realtid.”

Detta är Boards on Fire.

Bye bye whiteboards.

Boards on Fire är molntjänsten som digitaliserar daglig styrning, ständiga förbättringar och uppföljning av nyckeltal. Ni kan släppa handskrivna whiteboards, upptejpade utskrifter och manuell inmatning i Excel. Hantera istället all data i ett enkelt och snyggt gränssnitt. Visualisera på storskärm, kolla på datorn eller i mobilen. Effektivisera era pulsmöten genom att förbereda digitalt i förväg och delta på plats eller på distans. Dela uppdaterad information med alla medarbetare i realtid. Och få full spårbarhet på samtliga nyckeltal och aktiviteter.

Senaste artiklar:

Med Boards on Fire fattar Nordic Nest snabbare beslut varje dag

Nordic Nest trimmar verksamheten på minutnivå Nordic Nest är en av Nordens största och mest...

Snart släpper vi resursplanering i Boards on Fire

Efterlängtad ny komponent gör entré Efter förslag och feedback från flera av våra kunder lanserar...

Det är dig vi vill ha – Boards on Fire söker nya medarbetare

Nu utökar vi teamet med fem nya stjärnor – in och sök tjänsterna nedan   Vi brinner för att...

Digitalisera er Lean-satsning.

Följ produktionen med digitala takttavlor.

image/svg+xmlNamehttp://https://boardsonfire.com

Digitala tavlor för daglig styrning.

Visualisera viktiga nyckeltal i realtid.

Integrera med befintliga system.

Effektivisera möten och avvikelsehantering.

Förenkla uppföljning av satta mål.

Involvera hela personalen.

Full koll på ständiga förbättringar.

Öka medarbetarnas engagemang.

Anpassa tavlorna efter verksamhetens behov.

Korta, effektiva möten med Timern.

Koll på säkerheten med Gröna korset.

Logga besökare.

Nyckeltal i tydliga grafer.

Visualisera produktionen.

Takttavlor för mål.

Följ bemanning och sjukfrånvaro.

Logga avvikelser.

Dela information i text och bild.

Ständiga förbättringar.

Boards on Fire – får med människan i digitaliseringen.

Inom industrin i allmänhet, och Lean i synnerhet, är tavlan ett centralt verktyg för visualisering. Förbättringstavlor, pulstavlor, Kanban, 5S, PDCA och andra varianter. Ofta traditionella whiteboards utan historik, spårbarhet eller uppdaterad överblick. Med Boards on Fire väver du in digitaliseringens alla möjligheter i förbättringsarbetet.

Anpassa tavlor.

Du anpassar Boards on Fires olika komponenter för att bygga tavlor som passar just era behov. Exempelvis för daglig styrning, STF eller aktiviteter enligt PDCA.

Visualisera nuläget.

Dela viktig data med alla som behöver den. Visualisera specifika nyckeltal för olika målgrupper med tavlor anpassade för till exempel olika arbetslag, avdelningar eller fikarummet.

Koppla ihop tavlor.

Knyt samman er organisation och aggregera information mellan tavlor i olika steg. Från morgonmötet på avdelning till avstämningen på fabriksnivå och vidare till ledningsgruppen.

Integrera system.

Integrera Boards on Fire med affärssystem, produktionssystem eller andra källor för att automatiskt hämta uppdaterad data och visualisera den på era tavlor.

“Den största fördelen som jag ser med Boards on Fire är att alla har tillgång till samma information. Vi ser den i mobilen, på datorn och på storskärm ute i produktionen. Så fort vi gör en förändring slår den igenom direkt överallt.”

Engagerade medarbetare.

En tydlig återkoppling vi får från våra kunder är att de med hjälp av Boards on Fire har ökat engagemanget bland sina medarbetare. Genom att visualisera ständigt uppdaterad information för alla som har nytta av den ökar de delaktigheten.

Fördelarna i molnet.

Boards on Fire är en molntjänst, vilket betyder att du inte behöver installera någon programvara. Du loggar enkelt in på dina tavlor via en vanlig webbläsare. Du jobbar alltid i senaste versionen av tjänsten. Och all data sparas automatiskt med trygg backup.

Uppföljning och analys.

All aktivitet på alla tavlor loggas automatiskt och kan följas upp och analyseras över tid. Detta innebär ett enormt steg framåt jämfört med ett traditionellt whiteboard-upplägg. Det ger bättre underlag för beslutsfattare och visualiserar hela processen för alla inblandade.

Boka en gratis webbdemo.

Vi kan berätta allt om Boards on Fire. Men det är enklare att visa.
Under demon visar vi de olika tavlor och vyer som går att sätta samman i Boards on Fire. Förklarar hur de kan anpassas efter behoven i din verksamhet. Och ger exempel på hur andra företag jobbar i tjänsten. En demo tar cirka 30 minuter. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo