(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Rabatterade årslicenser till kommuner

Nya verktyg för digitalt samarbete. Möjligheter att sköta sitt jobb på distans.

Coronaviruset slår brett och under rådande omständigheter måste många organisationer tänka och testa nytt för att hålla verksamheten igång. Nya verktyg för digitalt samarbete. Möjligheter att sköta sitt jobb på distans. Aktivitetshantering, projektstyrning och kanske krisledning. Behoven är många och med Boards on Fire kan du fylla flera av dem.

Just med anledning av Coronavirusets framfart erbjuder vi nu kraftigt rabatterade årslicenser för våra för våra projekt- och aktivitetstavlor till kommun och offentlig verksamhet. Fritt antal användare och FRITT ANTAL TAVLOR i ett helt år för 25.000 SEK ex moms.

Växjö Kommun är en av de organisationer som framgångsrikt använder Boards on Fire i sin verksamhet. Med cirka 60 projekttavlor fördelade på 16 olika förvaltningar och enheter.

– Med Boards on Fire får vi bättre överblick, kontroll och uppföljning i våra aktiviteter. Det frigör väldigt mycket arbetstid jämfört med vår tidigare lösning, säger Pär Igevik, IT-chef på Växjö Kommun.

I Boards on Fire kan du enkelt anpassa innehållet på dina projekttavlor efter behoven i just din verksamhet. Det är en molntjänst som funkar lika bra på datorn som i mobilen eller på storskärm. Allt du behöver är internetuppkoppling och din vanliga webbläsare.

Via en gratis webbdemo visar vi hur du kommer igång med Boards on Fire på nolltid. Boka via formuläret eller slå Filip en signal på 072-249 00 28

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo