(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Nu lanserar vi unikt erbjudande med Good Solutions

Ett samarbete med riktig BOOM-faktor

Nu inleder vi ett samarbete med Good Solutions i Göteborg som är en av landets ledande experter inom datadriven produktion. Tillsammans hjälper vi tillverkningsindustrin att fylla ett behov som de hittills saknat lösningar för.

– Både vi och Good Solutions har mött en kraftigt ökad efterfrågan på våra respektive produkter under senaste året. Nu lanserar vi en helt integrerad lösning som syr ihop deras RS Production med Boards on Fire. Den kombinationen fyller ett tydligt behov, inte bara hos våra befintliga kunder utan i hela tillverkningsindustrin, säger Mats Ekenstam vd på Boards on Fire.

Hittar outnyttjad kapacitet

Good Solutions har under de senaste 15 åren hjälpt industriföretag både i Sverige och internationellt med datadrivet stöd för produktionsledning. Exempelvis genom att i realtid mäta relevant maskindata, fånga upp avvikelser och identifiera outnyttjad kapacitet.

Första steget i samarbetet är en integration som gör det möjligt att visualisera och jobba vidare med data från RS Production direkt i Boards on Fires digitala pulstavlor och modul för förbättringsarbete. Det ger interaktiva pulsmöten där mål, nyckeltal, avvikelser och förbättringsarbete kan göras med full spårbarhet. Förluster och slöserier som har identifierats med RS Production kan enkelt omvandlas till hållbara och lönsamma förbättringar i fabriken.


goodsolutions.se hittar du mer info om vårt samarbete.

– I och med att vi båda riktar oss till tillverkningsindustrin har vi haft Boards on Fire på radarn under en tid. När vi väl tog kontakt och började bolla lite idéer tidigare i år insåg vi snabbt att vi kompletterar varandra på ett sätt som kommer att skapa väldigt mycket värde för våra kunder, säger Mikael Persson, vd på Good Solutions.

 

Första gemensamma kunderna står redo 

Redan från start finns det ett par gemensamma kunder som idag använder lösningar från både Boards on Fire och Good Solutions, som nu kan kopplas samman för att effektivisera verksamheten ytterligare ett steg.

– Var för sig löser vi olika viktiga utmaningar åt våra kunder. Men det vi kan leverera tillsammans finns det faktiskt ingen motsvarighet till på marknaden. En datadriven produktion som ger faktaunderlag att fatta snabba och bra beslut. Ihopkopplat med digitala strukturer för visualisering, pulsmöten och förbättringsarbete som ökar delaktighet och engagemang bland alla medarbetare, säger Mats Ekenstam.

 


Nyfiken på Boards on Fire? Boka en gratis webbdemo.

 

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo