(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Boards on Fire i nytt avtal med Nordic Nest

Riktigt glada nyheter för oss på Boards On Fire. Nu har vi skrivit avtal med snabbväxande e-handelsföretaget Nordic Nest. 

Detta blir första steget tillsammans med en helt ny målgrupp för våra lösningar. En spännande ingång med riktigt stor potential att växa vidare.

Kalmarbaserade Nordic Nest har med framgångsrik e-handel inom inredning och design vuxit till en omsättning över en halv miljard kronor. Vi hoppas att avtalet ska vara första steget i ett längre samarbete som också öppnar dörrar till andra av ägaren BHG Groups bolag.

– Om vi var i startupfasen tidigare så är vi i uppskalningsfasen nu. Vi har jobbat mycket med industrin tidigare. Att nu få komma in i e-handeln är ett jättespännande genombrott, säger Mats Ekenstam, vd på Boards On Fire.

Han tror att bolaget har gynnats av den ökade digitaliseringen i samband med pandemin. Flera verksamheter inom större koncerner testar tjänsten. Boards On Fire har också börjat samarbeta med konsulter som använder tjänsten i projekt på större företag.

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo