(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Gröna Korset blev precis så mycket bättre!

Varsågod – tre spännande nyheter i Boards on Fire

Intresset för digitaliserat förbättringsarbete och daglig styrning med hjälp av Boards on Fire har skjutit fart snabbare än vi vågat drömma om. Under hösten 2020 har förfrågningarna ökat vecka för vecka, främst från tillverkningsindustrin, men även från andra branscher och offentlig sektor. Parallellt har vi sett till att utveckla vår lösning med ett gäng nya funktioner som kommer hjälpa våra kunder att nå nya framgångar. Här nedanför kan du läsa om tre saker vi gjort för att vässa Boards on Fire.

Nya funktioner i Gröna Korset

Gröna Korset har blivit ännu bättre

Gröna Korset har funnits med i Boards on Fire sedan starten. Nu har vi vässat detta viktiga verktyg ytterligare med några nya riktigt nyttiga funktioner. Gröna Korset är en enkel visuell metod att dagligen följa upp hälsa, miljö och säkerhet och skapa underlag för systematiskt förbättringsarbete. Det är vanligt på pulstavlor både hos industriföretag och inom vården. Detta har vi gjort:

Riskobservationer nytt alternativ. Vi har nu lagt till Riskobservation (blå) som ett nytt standardalternativ tillsammans med de tidigare valbara statusarna – Inga tillbud (grön), Tillbud (gul) samt Olycksfall (röd). Du väljer själv i inställningarna för Gröna Korset vilka av färgerna du vill använda.

Årsöversikt. Via den nya årsöversikten i Gröna Korset får du snabbt en samlad bild av samtliga incidenter som registrerats under året fördelade på typ av incident månad för månad med tillhörande kommentarer.

Äntligen aggregering! Nu kan du automatiskt hämta informationen från exempelvis samtliga avdelningars Gröna Kors, slå ihop den och samla i ett Grönt Kors för hela verksamheten. Statusen i det aggregerade korset blir automatiskt samma som den allvarligaste statusen som fyllts i på någon av de respektive avdelningarna. Exempel: Tre av fyra avdelningar har markerat grönt i sina kors och den fjärde har markerat rött. Det aggregerade korset blir då rött och klickar du på ett datum i korset får du upp information om statusen och eventuella kommentarer för varje avdelning.


Nyfiken på Boards on Fire? Boka en gratis webbdemo.

 

Mörkt tema i Boards on Fire 

När klockan slog om till vintertid häromveckan passade vi på att välkomna mörkret in i Boards on Fire! Vi lanserade ett mörkt tema för hela gränssnittet i tillägg till det befintliga ljusa temat. Varje användare kan själv byta mellan ljust och mörkt tema för sina tavlor via menyn uppe i högra hörnet.

Pulstavla i mörkt tema i Boards on Fire


 

På gång – ny modul för systematiskt förbättringsarbete 

Vi vill även passa på att släppa en liten teaser om vad vi har pipen framöver – nämligen en helt ny modul för systematiskt förbättringsarbete. Ett tillskott som efterfrågats av flera av våra kunder och kommer att komplettera övriga funktioner i Boards on Fire på ett alldeles lysande sätt. Den nya modulen innehåller bland annat följande:

  • Du kan sätta ihop ett team kring en förbättringsaktivitet
  • Du kan delegera/eskalera ett förbättringsarbete till annan del av organisationen
  • Enkel visuell prioritering av förbättringsaktiviteter
  • Integrerat PDCA-stöd med checklistor i varje steg av PDCA-cykeln
  • Givetvis helt integrerat med resten av Boards on Fire via komponenter för översiktstavlor och via visningstavlor

Ny modul för systematiskt förbättringsarbete.

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo