(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

BOOM! – Boards on Fire tar in nya delägare

Riktigt roliga nyheter från oss (och framförallt för oss) på Boards on Fire.

Det är nu spikat att vi förstärker teamet med två riktiga ess – Mats Ekenstam och Ronny Andersson. Boards on Fire är inne i en spännande fas just nu med stort intresse från marknaden och högt satta mål. Därför har vi också varit på jakt efter rätt kompetens att knyta till oss på den här tillväxtresan. Och vi behövde inte leta särskilt länge, ibland går det snabbt att träffa rätt.

– Vi är övertygade om att Mats och Ronny kommer att ha stor del i att utveckla Boards on Fire vidare. Det stod snabbt klart att de med sina erfarenheter kompletterar vårt befintliga team på ett mycket bra sätt, säger Filip Lendahls, kommunikationschef på Boards on Fire.

Mats och Ronny tar från och med nu plats i ledningsgruppen och går även in som delägare i bolaget. Fokus för resten av 2020 ligger på att växa på den svenska marknaden. Framförallt genom ökad spridning av Boards on Fires lösning för digitalt lean-arbete, daglig styrning och förbättringsarbete inom tillverkningsindustrin.

Kort om Ronny – Mer än 20 års erfarenhet som egenföretagare och konsult inom bland annat lean, agile, ledarskaputveckling, förändrings- och förbättringsarbete. Ronny har jobbat med både stora och små organisationer inom såväl näringslivet som offentlig sektor. Med andra ord – han kan Boards on Fires viktigaste målgrupper utan och innan.

Kort om Mats – Gedigen erfarenhet av att bygga och utveckla företag både i operativa roller som bland annat vd och affärsutvecklare och genom styrelseuppdrag i en rad olika bolag. Mats kommer närmast från rollen som vd och partner på OnePartnerGroup Sydost som han var med och byggde upp från grunden. Hans stora lokala, regionala och nationella nätverk blir en viktig tillgång för Boards on Fire framöver.

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo