(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Boards on Fire växlar upp med ny VD

Näringslivsprofilen Mats Ekenstam går in som ny VD på Boards on Fire i Växjö. Han gick tillsammans med Ronny Andersson in som delägare i Boards on Fire före sommaren och nu står det alltså klart att Mats Ekenstam tar sig an VD-rollen i bolaget från och med den 1 september.

– Jag är stolt över förtroendet och ser fram emot att lyfta bolaget mot nya höjder tillsammans med mina nya kollegor och våra fantastiska kunder, säger Mats Ekenstam.

– Vi är förstås väldigt glada att ha fått med oss Mats på den här resan. Hans ledaregenskaper, nätverk inom näringslivet och erfarenhet av att skapa tillväxt i bolag kommer att vara mycket viktiga för Boards on Fire både på kort och lång sikt, säger Filip Lendahls, medgrundare och kommunikationschef på Boards on Fire.

Intresset för Boards on Fires lösning för digitalt förbättringsarbete, daglig styrning och lean inom bland annat tillverkningsindustrin och offentlig sektor har ökat starkt under 2020 trots pågående Corona-pandemi. Bland våra kunder finns bland andra Micropower Group, Väderstad, Beds by Scapa, Holtab och Växjö Kommun.

– Fokus fram till årsskiftet och in i 2021 ligger på att utveckla tjänsten och växa på den svenska marknaden. Våren och sommaren har såklart varit en stor utmaning för många företag i och med Corona. Men pandemin har också på ett tydligt sätt synliggjort behovet av bra digitala verktyg för samarbete i alla typer av verksamheter. Och det behovet kan vi vara med och fylla, säger Mats Ekenstam.

Mats kommer närmast från rollen som vd och partner på OnePartnerGroup Sydost. Han har gedigen erfarenhet av att bygga och utveckla företag både i operativa roller som bland annat VD och affärsutvecklare och genom styrelseuppdrag i en rad olika bolag.

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo