(+46) 722-49 00 28 info@boardsonfire.com

Boards on Fire mot nya höjder med Angelica Bengtsson

Äntligen är det officiellt – en av världens bästa friidrottare blir ambassadör för Boards on Fire

Nu har vi tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal med en av världens bästa friidrottare – stavhopparen Angelica Bengtsson. Hon blir en av Boards on Fires viktigaste ambassadörer både i Sverige och internationellt.

– Det kändes helt rätt på alla plan när möjligheten till samarbetet med Angelica dök upp. Hon är en superstjärna på den internationella scenen och samtidigt verksam i Växjö med starka rötter i vår region. Dessutom delar vi samma värderingar kring att sätta ambitiösa mål och jobba tillsammans för att uppnå dem. Det är ett framgångsrecept inom idrottsvärlden såväl som i näringslivet, säger Boards on Fires vd Mats Ekenstam.

Samarbetet sträcker sig över 2022
Samarbetet sträcker sig inledningsvis fram till och med 2022, med ett stort evenemang nästa sommar som en solklar höjdpunkt. Förutom att verka som ambassadör för Boards on Fire i olika sammanhang inom sitt breda nätverk kommer Angelica Bengtsson även själv att använda vår lösning för digitaliserat förbättringsarbete i sin tränings- och tävlingsvardag.

– För mig betyder det jättemycket att hitta samarbeten där båda parter kan hjälpa varandra att utvecklas. Med Boards on Fire känns det verkligen som att jag har prickat rätt. Det ska bli spännande att använda deras verktyg för att logga och följa upp olika delar av min träning, säger Angelica Bengtsson.

ALLA
ARTIKLAR

Alla Artiklar

⟵ Gör en intresseanmälan
⟵ Boka webbdemo